Güvenlik Kuvvetleri Komutanımız Vakıf Yönetim Kurulumuzu Kabul Etti

24.07.2017 Tarihinde K.K.T.C. Güvenlik Kuvvetleri Komutanımız Tüm General Sn. Yılmaz Yıldırım vakfımızın yönetim kurulunu kabul etti.

Kabule, Vakfımız adına Mütevelli Heyeti Başkanımız Sn. Doruk Hastunç, Hukukçumuz Sn. Buğçehan Arıklı, Gençlik Birimi Sekreterimiz Sn. Önder Konuloğlu ve Gençlik Birimi aktif üyelerimizden Sn. Zeynep Uyar katıldı.

Heyetimiz adına Başkanımız, komutanımızı vakfımızın faaliyetleri ile ilgili geniş ve detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve vakfımızın 2017 yılı bitmeden yapmayı hedeflediği faaliyetlerin taslağını anlattı ve komutanımıza sundu. Heyetimiz, komutanımızın da faaliyetlerimiz ile ilgili görüşlerini ve önerilerini aldıktan sonra önümüzdeki yılın ilk yarısına kadar yapmayı hedeflediğimiz projelerimizden de komutanımıza bahsetti.

Genç bir kadronun komutanlığımızı ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten komutanımız, ülkemiz adına zor bir görev üstlenen vakfımızın faaliyetlerine Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığımızında desteği ve yardımı olabilecek hususların olması durumunda komutanlığımızın da yardıma her zaman hazır olduğunu belirtti.

Heyetimiz adına Başkanımız, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığımızın desteğinin çok önemli olduğunu ve halkımıza da her zaman elinden gelen desteği esirgemeyen komutanlığımızın gerekmesi durumunda bizlere desteğinin olacağından süphesi olmayacağını, komutanlığımızı şahsının da genç bir mücahit olarak her zaman evi gibi görüp benimsediğini belirtti. Vakıf faaliyetleri ve projeleri ile ilgili görüşmemizden sonra komutanımız ile ülkemizdeki güncel konular ile ilgilide sohbet ettik. Kabulümüzün sonunda da Komutanlığımıza armağanımız olan “Kıbrıs Türk Otantik Erkek Dizlik Modeli” olan ve tamamen el işlemesi olan eseri Başkanımız, Komutanımıza taktim etti.