Doruk Vakfı, “Kıbrıs’ın Dünü Bugünü Yarını” konulu konferans düzenledi.

“Kıbrıs’ın Dünü, Bugünü ve Yarını” isimli seminerimiz, Vakfımız himayesi ve iş birliği çerçevesinde, Genç Mücahitler Derneği ve Dr. Fazıl Küçük Hareketi ile birlikte organize edilen 1. Liderlerimizi Anma Haftası faaliyetleri kapsamında 13.01.2017 Cuma günü akşam 20.00’da Kamu – İş Sendikası Kongre salonu’nda gerçekleşti.

Sunumunu Sn. Prof. Dr. Ulvi KESER hocamızın yaptığı seminerimize Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Faiz SUCUOĞLU, Sn. Millitvekillerimiz Zorlu TÖRE ve Ersin TATAR ile birlikte bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve yoğun bir gençlik kitlesi katıldı.

Seminerimiz Liderlerimiz ve tüm Milli Mücadele Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sunumumuzdan önce günün anlam ve önemini anlatmak üzere Dr. Fazıl Küçük Hareketi Başkanı Mustafa ÇALUDA konuşma yaptı. Sonrasında ise Sn. Bakanımız Faiz SUCUOĞLU ve milletvekillerimiz Sn. Ersin TATAR ile Sn. Zorlu TÖRE’de konuşmalarını gerçekleştirdi.

Gençlerin Yoğun ilgi gösterdikleri seminerimizin sonunda, katılımcılar Prof. Dr. Ulvi KESER hocamıza sunum ile ilgili sorular sordu ve konu ile ilgili merak ettikleri hususlarda daha detaylı bilgi aldılar. Sunumun bitişinde Vakfımızın Mütevelli Heyeti Başkanı Doruk HASTUNÇ, muhterem hocamıza davetimize olumlu yanıt verip bu anlamlı ve yararlı sunumu gerçekleştirdiği ve katılımcıları bilgilendirdiği için teşekkür plaketi verdi ve özellikle genç katılımcılara yönelik memleketimizin içinde bulunduğu duruma dikkat çekilmesi gerektiğini ve memeleketimize sahip çıkmamız gerektiğini, bu hususta kişilerin ve özellikle gençlerin bilgilendirme seminerlerinin ve çeşitli farklı faaliyetlerin devam edeceğini dileyen katılımcıların tümünün vakfın gerçekleştireceği faaliyetlere katılabileceğinin bilgisini yaptı. Ortak organizasyon biriminin katılımcılara verdikleri katılımcı belgelerini verdikten sonra milletvekillerimiz ve katılımcılar ile birlikte çekilen anı fotoğrafları ile seminerimiz son buldu.