Cumhuriyet bayramımızın resmi törenlerde yerimizi aldık

Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde K.K.T.C. Dış İşleri Bakanlığı Protokol Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda Cumhuriyetimizin resmi kutlama törenlerinde yerimizi aldık.

Vakfımızın vatan sever dernekler, kuruluşlar ve kişilere yapmış olduğu resmi törenlere katılım çağrısına olumlu yanıt verenler ile 15 Kasım Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde sabah düzenlenen resmi geçiş törenlerinde, akşam üzeri düzenlenen Fener Alayı Yürüyüşünde ve sonrasındaki İnönü Meydanındaki Konser etkinliklerine katıldık.

Vakfımız bünyesinde yaklaşık 30 gönüllümüz ile ve Dr. Fazıl Küçük Derneği, Kıbrıs Türk Gençlik İnsiyatifi, Kıbrıs Yörükler Derneği, Genç Mücahitler Derneği, K.K.T.C. Antepliler Kültür ve Dayanışma Derneği yetkilileri ve üyeleri ile birlikte 70 kişilik gönüllü kitlesi ile Cumhuriyet Platformu adı ile resmi törenlere katıldık. REsmi Törenlerimizde Halkımızın yoğun ilgisi ve beyenisi ile karşılanmak hepimiz için fevkalade mutluluk ve onur verici oldu.