Emek Atölyesi

Emek Atölyesi Nedir ?

Emek Atölyesi tamamen Vakfımızın öz sermayesi ile kurulmuş olan ve resmen 2019 yılının başından itibaren faaliyete başlayan bir Doruk Vakfı İşletmesidir.

Faaliyet alanı olarak temelde ahşap oymacılığı sanatı ile üretilen mobilyaların gerek yurt içi gerek yurt dışı faaliyetlerde sergilenmesini ve satışının yapılması amaçlamakla birlikte, özelde Kıbrıs Türk motiflerinin genelde ise çeşitli motiflerin ahşap objelerin üzerine oyma sanatını kullanarak işlenmesini amaçlamaktadır.

Emek Atölyemiz kendisini geliştirdikçe faaliyet alanları arasına el sanatları ile ilgili daha birçok aktiviteyi de eklemeyi hedeflemektedir.

Emek Atölyemiz ayrıca ülkemizde neredeyse yok olmaya yüz tutmuş olan ahşap oymacılığı sanatını da yaymak ve özellikle gençlerin bu mesleği edinmesini sağlayabilmek amacı ile 2019 Eylül ayından itibaren ahşap oymacılığı kurslarını da Vakfımızın Kırıkkale Sosyal Aktivite Merkezinde başlatacaktır. Kurslarımıza katılım ile ilgili her hangi bir yaş sınırlaması olmayacak olup, Çocuklar için yetişkinler gözetiminde özel guruplar oluşturulacaktır.

Sizlere aşağıdaki tabloda bugüne kadar üretmiş olduğumuz ve pek yakında tamamlanacak olan ürün kataloğumuzun el emeği göz nuru ürünlerimizden sadece bir kısmını paylaşmaktan gurur duyarız.