Başkan Hakkında

3 Haziran 1988 tarihinde Lefkoşada dünyaya geldi. İlk öğrenimini Gelibolu İlkokulunda, Orta öğrenimini Levent Kolejinde, Lise öğreniminide Lefkoşa Türk Lisesinde tamamladıktan sonra, Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Antrönörlük bölümünde okudu. Vatani görevini Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda, Sahil Güvenlik Komutanı Deniz Yarbay Şevket Üntaç Ekim’in yanında tamamladı.

Küçük yaşlardan itibaren halk dansları ile ilgilenen ve profesyonel halk dansları oyunculuğu ve halk dansları eğitmenliği yapmış, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini Anavatan Türkiye ve üçüncü ülkelerde düzenlenen birçok festivalde temsil etmiştir. İş Hayatına 1999 yılında kurulan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Dans Tiyatrosu alanında ilk kuruluş olan, eğitim ve gösteri sunan Dance Of Cyprus Sanat ekibinde 2006 yılında Genel Koordinatör olarak başlamış ve hala görev yapmaktadır. Buna ek olarak 2006 yılında bir arkadaşı ile eşit ortak olarak EGDO Organizasyon LTD’yi kurmuş fakat 2008 yılında şirketteki haklarından ferakat ederek şirket ile yollarını ayırmıştır. İşhayatına organizatör olarak devam etmektedir.

1992 Yılında kurulan Demokrat Parti Gençlik Örgütü Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine 2011 yılında seçilerek, Merkez Yönetim Kurulu üyeliğini 1 dönem (2 yıl), Gençlik Örgütü Genel Sekreterliğinide 1 dönem (2 Yıl) yürütmüştür. Daha sonra Kıbrıs Türk Milli Mücadelesi için kurulan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kurulup Kıbrıs Türkünün Barış, Demokrasi ve Güvenli bir hayat sürmesi için olağan üstü bir çaba gösteren Türk Mukavemet Teşkilatı ve Mücahitler Derneğinin Gençlik Örgütünü  2014 yılıda Kurdu. 2013 Yılında Dünya Türk Gençleri Birliği’nin İstanbulda düzenlemiş olduğu Türk Dünyası Genç İş adamları toplantısına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni temsilen katılmış ve Türk Dünyası Genç İş Adamları Derneğinin Kurucu üyelerinden birisi olmuştur. Vafımızın kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanıdır.