Karagöz ve Hacivat Liderlerimizi Anlatıyor

Vakfımızın Kültür ve Sanat Biriminin Çocuk Etkinlikleri kapsamında yürütmüş olduğu faaliyetlerden birisi olan Hacivat ve Karagöz gölge oyunları gösterileri ile çocuklarımıza liderlerimizin hayatını anlatıyoruz.
Kültür ve Sanat Birimimizin, 1001 Airport Mall da her hafta sonu farklı konularla çocuklarımıza yönelik düzenlediği eğitici tiyatro oyunlarından birisi olan Karagöz ve Hacivat gölge oyunu ile hem çocuklarımızı eğlendiriyor, hem de vermiş olduğumuz mesajlarla kendilerine ve çevrelerine yararlı birer birey olarak yetişmelerinde katkı sağladığımıza inanıyoruz.
Birimimizin, bu hafta sonu sunacağı Karagöz ve Hacivat Liderlerimizi Anlatıyor isimli gölge oyunu merhum Toplum Liderimiz Dr. Fazıl Küçük ve merhum kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf R. Dentaş'ın vefaatlarının sene-i devriyesi olması nedeni ile liderlerimizin hayatını anlatan özel bir gölge oyunu ile sahnelenecektir.
Liderlerimiz için özel olarak hazırladığımız gölge oyunumuz bu alanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bir ilk olma özelliğini taşımaktadır. Oyunumuz 12 Ocak Cumartesi ve 13 Ocak Pazar günü 1001 Airport Mall da görselde belirtilen saatlerde sahnelenecektir. Etkinliğimize giriş ücreti 15 TL olacak olup, çocuklarımız ile birlikte içindeki çocuğu yaşatan yetişkinlerimiz de davetlidir.