Doruk Vakfı ile Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği işbirliğinde düzenlenen seminerde "1963 Akritas Planı" konuşulacak

21 - 25 Aralık Milli Mücadele ve Şehitler Haftası dolayısıyla Vakfımızın Eğitim Birimi'nin, Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği ile birlikte düzenleyeceği, sunumunu Prof. Dr. Ulvi Keser'in yapacağı "1963 Akritas Planı" konulu seminere tüm halkımız davetlidir. Seminerimiz ücretsiz olacak olup katılımcılara seminer sonunda katılımcı belgesi de verilecektir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi "Tarihini bilmeyen milletler, yok olmaya mahkumdur" sözünden yola çıkarak, geçmişimizi iyi bilmemiz ve geleceğimizi sağlam temeller üzerine kurmamız tüm toplumumuz için fevkalade önemlidir.