3. Uyuşturucu ile Mücadele Haftası Etkinliği

KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonunun bu yıl “Listen First / Önce Dinle” sloganı ile 3.’sünü düzenlediği uyuşturucu ile mücadele haftası etkinliklerine KKTC Taekwondo – Karate – Budo – Judo Federasyonu ile Vakfımızın işbirliğinde ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu birlikteliğinde, KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ve Mücadele Komisyonunun düzenlediği 3. uyuşturucu ile mücadele haftası etkinlikleri kapsamında sporcularımıza yönelik “Bağımlılıklarda Farkındalık Eğitimi” ve Taekwondo – Karate – Budo Kırış Müsabakalarını 29 Haziran Cuma günü Girne’de bulunan Avrasya Taekwondo Merkezi’nde gerçekleştirdik. Eğitime ve müsabakalara 100 civarı sporcu katılırken, sporcu ailelerininde etkinliğe ilgisi yoğun oldu. Başarılı olan sporcularımıza ve takımlarımıza madalya ve kupalarını, Federasyon Başkanımız Sn. Eyüp Zafer Gökbilen ile birlikte, Mütevelli Heyeti Başkanımız Sn. Doruk Hastunç, Komisyon Başkanımız Sn. Hasan Karaokçu ve Komisyon Üyelerimizden Psikolojik Danışman Sn. Teyfide Tremeşeli taktim etti.