Uyuşturucu ile Mücadele Ödülü

KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonunun bu yıl “Listen First / Önce Dinle” sloganı ile 3.’sünü düzenlediği uyuşturucu ile mücadele haftası etkinliklerine  Vakfımıza da katkılarından dolayı, Komisyon Başkanı Sn. Hasan Karaokçu tarafından teşekkür plaketi verildi. Vakfımız adına plaketi Mütevelli Heyeti Başkanımız Sn. Doruk Hastunç aldı. Ödül töreninde kısa da bir konuşma yapan Başkanımız, Uyuşturucu illetinin bütün dünyanın olduğu gibi ülkemiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin de derdi olduğunu ve gençlerimizi kısgacı altına alan bu illette gençlerin yakalanmaması için ailelerin çok dikkatli olması gerektiğini ve ailelerin çocuklarına hayatta bir hedef belirlemeyi öğretmelerini, hedefleri için de çalışmalarını teşvik edici faaliyetlerde bulunmalarına yardımcı olmaları gerektiği mesajını verdi. Başkanımız, bunun yanında gençlerin boş vakitlerinde de ayrıca hem sportif, hem sanatsal hem de ülkemizde oldukça yaygın olan kültürel faaliyetlerede katılmalarının gerektiğini bu sayede hem düzgün arkadaşlıklar kurabileceklerini hemde kendilerine bu ortamlarda ayrıca birer aile kurabileceklerini belirtti. Komisyonun çalışmalarını Vakfımızın araştırma görevlilerinin de yakından takip ettiğini belirten Başkanımız, KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonunun bu gibi etkinlik, faaliyet ve çalışmalarına da imkanlarımız çerçevesinde her daim destek olacağını ve bu etkinlikte de Komisyon üyeleri ve diğer kuruluşlar ile birlikte de yer almaktan onur duyduğunu belirtti.