Türk Dış Politikasına Bakış

Vakfımızın 2018 yılı içerisinde düzenleyeceği eğitim seminerlerinden ilk'i olan "Türk Dış Politikasına Bakış" isimli seminerimizi dün akşam Lefkoşa AKM de gerçekleştirdik. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün sözü olan "Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, Başka Milletlere Yem Olurlar" sloganıyla gerçekleştirdiğimiz ve Sunumunu Prof Dr. Sn. Ulvi Keser hocamızın gerçekleştirdiği seminerimize K.K.T.C. Meclis Başkan Yardımcımız Sn. Zorlu Töre, UBP Lefkoşa Milletvekillerimizden Sn. Ersin Tatar, UBP Lefke Milletvekillerimizden Sn. Aytaç Çaluda ve Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşları yanı sıra basın mensupları ve halkımızdan da ilgi gösteren ve katılan dinleyiciler oldu. Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanımız Sn. Doruk Hastunç'un Vakıf, faaliyetlerimiz ve özellikle başlayan eğitim seminerlerimiz ile ilgili bilgilendirici açılış konuşmasını yaptıktan sonra, kıymetli hocamız Prof. Dr. Sn. Ulvi Keser'in sunumuyla genel olarak Türk Dış Politikası'nın ve bölgesel güç dengeleri ile diğer Devletlerin uyguladığı stratejinin geçmişten günümüze kadar olan sürede neler olduğunu anlattık. Büyük bir ilgi ve dikkat ile dinlenen seminerimiz, hocamıza ve seminerimiz için katkı yapan işletmemize sunulan teşekkür plaketleri ve katılımcılara verilen sertifikalar ile bir sonraki seminerimize kadar noktalandı.