Yardım Paketlerimiz Sahiplerine Ulaştı

Vakıf gönüllülerimiz dar gelirli aileler için ramazan ayı boyunca topladıkları yardım paketlerini sahiplerine teslim etti.

Vakfımızın, Ramazan ayı boyunca  özel tanıtım filmleri ve ilanları ile yapmış olduğu 'Fotoğrafını Değil Yemeğini Paylaş' temalı dar gelirli ailelere yardım kampanyasına, halkımızdan büyük destek geldi.

Kampanya süresince vakıf gönüllülerimiz ile  iletişime geçen yardım severler, kampanyamıza destek verdi.

Ramazan ayı; kaygıların ve sıkıntıların yerini, sevgi, saygı ve hoşgörüye bıraktığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir dönemdir.

Manevi duyguların en güçlü hissedildiği birlik ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin bir nebze de olsa rahatlatmak amacıyla başlattığımız yardım paketlerinde temel ihtiyaç maddeleri olan yağ, şeker, un, makarna, kuru bakliyat gibi malzemeler yer aldı.

Yaklaşık 100 dar gelirli aileye içerisinde gıda malzemelerinin bulunduğu yardım paketi dağıtıldı. Vakıf gönüllülerimiz, Lefkoşa merkez ve bağlı semtlerde  tesbit edilen dar gelirli ailelere  ramazan paketlerini dağıtarak yüzleri güldürdü, gönülleri fethetti.

Ramazan Paketleri Dağıtılan Bölgeler

• Lefkoşa Surlariçi Bölgesi
  •  Lefkoşa Kızılay Bölgesi
  • Lefkoşa Küçük Kaymaklı Bölgesi
  • Lefkoşa Ortaköy Bölgesi
  • Lefkoşa Gönyeli Bölgesi
  • Minareliköy
  • Değirmenlik
  • Alayköy

Vakıf olarak  'Bu konuda ihtiyaç sahibi ailelere bize ulaşarak yardım yapan hayırseverler halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Biz bir sivil toplum kuruluşu olarak gönüllü ailelerimizle beraber ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım faaliyetlerimizi Ramazan Ayı dışında farklı kampanyalarla sürdürerek halkımızın birbiri ile bütünleşmesinde önemli rol oynayacağız.