YALÇIN CEMAL İLE SÖYLEŞİMİZ

Vakfımızın Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Doruk Hastunç, Gençlik Birimi Sekreterimiz Sn. Önder Konuloğlu ve Gençlik Birimi Üyemiz Sn. Zeynep Uyar, Sn. Yalçın Cemal’in konuğu olarak ada tv de yayınlanan Yalçın Cemal ile Söyleşi isimli TV programına katıldı.

Vakıf Başkanımız, vakfımızın kuruluş amaçları ve vakfımızın kurulduğu günden itibaren bugüne kadar başlattığı projeleri ve faaliyetleri anlattı. Başkanımız, ekranları başındaki izleyicilere de vakıf faaliyetlerine katılmaları, ülkemiz ve vatandaşlarımız için kalıcı, yararlı ve gelecek nesillere taşınabilecek projelere katılma ve katkı koyma çağrısında da bulundu. Başkanımız vakfımızın önümüzdeki yıl gerçekleştirmeyi planladığı faaliyetler ve projeler hakkında da izleyicilere bilgi verdi.    Gençlik Birimi Sekreterimiz Önder Konuloğlu, vakfımızın gençlik biriminin ne amaçla kurulduğunu ve kuruluş sürecinin nasıl olduğunu, Birimin ilk projesi olan Halk Kütüphanesi projesini anlattı. Birimin genel olarak yapmayı hedeflediği projeleri de anlatan Konuloğlu, Halkımızdan duyarlı olan vatandaşlarımıza Halk Kütüphanesi projemiz için yapmış oldukları kitap bağışlarından dolayı teşekkür etti.

Gençlik Birimi üyelerimizden Zeynep Uyar’da vatandaşların halk kütüphanesi projesine ilgilerinin yüksek olduğunu bunun yanında da proje için bağışlayabileceği kitabı olmayan vatandaşların ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar ve çocuklar için başta kıyafet olmak üzere oyuncak ve ev eşyası da bağışlamak istediklerini birimimizin de bu bağışları da kabul etme kararı aldığını ve özellikle kıyafet yardımlarının önümüzdeki haftalarda tespit edilen ihtiyaç sahiplerine iletilmeye başlayacağını da belirtti.

Programın son bölümünde sunucumuz Yalçın Cemal’in programın olmazsa olmazı dediği Kıbrıs konusu ile ilgilide Başkanımızın ve gençlerimizin görüşlerini ve düşüncelerini aldı.