SİVİL SAVUNMA BAŞKANLIĞINA ZİYARETİMİZ

Sivil Savunma Teşkilat Başkanımız Sn. Erdoğan Çelebi, Vakfımızın Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Doruk Hastunç’u kabul etti. Vakıf başkanımız, Sivil Savunma Teşkilat Başkanımıza Vakfımızın kuruluş amaçları ile ilgili ve kurulduğu günden bugüne başlatmış olduğu projeleri ve icra ettiği faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi. Başkanımız ;  Sn Çelebiye, vakfımızın 2 yıl içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı projeler ve diğer faaliyetlerimiz ile ilgili de bilgi verdikten sonra şu anda yürütmekte olduğumuz faaliyetleri yerinde görmesi ve önerilerini almak için vakıf merkezimize davet etti.

Sivil Savunma Başkanımız Sn. Çelebi’de davetimiz ile son derece mutlu oldu ve vakıf merkezimize önümüzdeki günlerde ziyarette bulunacağını belirtti. Sn. Çelebi vakfımızn projelerini ve faaliyetlerini takip ettiğini ve olumlu bulduğunu, Devletimizi ve Vatandaşlarımızı seven tüm sivil toplum örgütlerinin ülkemize ve yeni nesillere kalıcı eserler bırakmak için çalışmalar yürütmesi gerektiğini belirtti ve bu kapsamdaki faaliyetleri imkanları doğrultusunda destekleyebileceklerini dile getirdi.