Doruk Vakfı, Gençlik Birimi Kuruldu

Vakfımızın Gençlik Birimi, kültürünü bilen ve değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirmeyi kendine ilke edinmiş ve bu temel amaç üzerine kurulmuştur. Vakfımızın Mütevelli Heyeti, Gençlik Birimi Sekreterliğine Önder Konuloğlunu, Gençlik Birimi Sekreter Yardımcılığına da Aras Ahmedov ve Mustafa Özasil’i görevlendirmiştir.

Birimimizin faaliyetleri önümüzdeki günlerde başlayacak olup, faaliyetlere katılmak isteyen tüm gençlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Birimimiz; ülkemizdeki gençlerimizin başlıca sorunlarının ve sorunlarının çözümlerinin neler olabileceği, gençlerimizin sosyal alanlarda kendilerini geliştirmeleri ve güçlü olmaları, başta kendilerine ardında ise toplumumuza, devletimize ve kendilerine güvenen bilgili birer bireyler olmaları ile ilgili çalışmalar ve faaliyetler yapacaktır.