Doruk Vakfı ana sponsorluğunda II. R.R. DENKTAŞ BİLEK GÜREŞİ ANI TURNUVASI gerçekleşti

Doruk Vakfı ana sponsorluğunda , Vücut Geliştirme ve Halter Federasyonu ile Genç Mücahitler Derneği iş birliğinde II. R.R. DENKTAŞ BİLEK GÜREŞİ ANI TURNUVASI düzenlendi.

Turnuva saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Merhum Kurucu Cumhurbaşkanı R.R. Denktaş’ın hayatını anlatan slayt gösterisi ve Genç Mücahitler  Derneği Genel Başkanı Hasan Kurumanastırlı nın  günün anlam ve önemimi  belitten konuşmasıyla basladı.Turnuva Kangoo Jumps eğitmeni  Tülen Günaltan  team ekibinin yüksek tempolu gösterilerinin  ardından özel davetli olarak KKTC ye gelen vücut geliştirme sporunda dünya birincilikleri  olan Nur Elif Uygur ve Volkan Yalvaç'ın performansları büyük beğeni ile izlenirken gösterinin finalinin  KKTC Bayrağıyla yapmaları seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Hasan Bölükbaşi  Enil Polat ve Fevzi Kurumanastırlı'nın hakem olarak görev aldığı müsabakalar Bayanlar ve Erkekler sağ-sol bilek kategorilerinde gerçekleştirildi. Müsabakalar esnasında çekişmeli ve heyecanlı dakikaların yaşanması ve bu denli kaliteli müsabakaların yapılması ülkemizde Bilek Güreşi sporunun ne denli ileriye gittiğinin göstergesi olmuştur.

Turnuvada görev alan hakem ve gösteri yapan sporculara plaket takdiminin ardından dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesiyle turnuva sona erdi.